Personal training Personal Gym Punt Uit

Fysiek en mentaal sterker worden gaan hand in hand met de juiste inzet in combinatie met een optimale prikkel. Persoonlijke begeleiding bij de training geeft de garantie dat de geïnvesteerde tijd om je doel te bereiken maximaal benut wordt. Daarom zal tijdens de personal trainingen uitzonderlijke aandacht geschonken worden voor een optimale 1 op 1 begeleiding van al deze aspecten, om samen met jou, je doel verantwoord te behalen voor nu en in de toekomst!

Maak kennis met Personal Training bij Punt Uit

Vraag direct online alle informatie over Personal Training in Lijnden aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Gym Punt Uit in Haarlem en LIjnden zijn dé sportscholen voor Small Group Training, Personal Training & Crossfit! Bij Crossfit Punt Uit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig zijn om jou je doelstellingen te laten halen. Probeer het uit met een Gratis Proefles!

Contact

CrossFit Punt Uit
Paul Krugerkade 24
2021 BN Haarlem
023-2050220

Personal Gym Punt Uit
Melbournestraat 16
1175 RM Lijnden
0628847804
De nieuwe website van Gym Punt Uit is live!

De nieuwe website van Gym Punt Uit is live!

Geplaatst op: 2019-12-16

Ontdek snel de nieuwe website van Punt Uit! Maak kennis met ons aanbod en kom langs op de club!

Lees meer Meer nieuws
Start met Personal Training bij Punt Uit!

Start met Personal Training bij Punt Uit!

Geplaatst op: 2019-11-19

Dé plek voor de juiste Personal Training is Punt Uit. Kom snel langs en maak kennis!

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.